Hem / Anne Forsell - redo att bidra till SweSports utveckling!

Anne Forsell - redo att bidra till SweSports utveckling!

Anne är ny ledamot i elit- och utvecklingskommittén.

Nu har det gått ett år sedan kälksporterna blev en del av förbundet och det är dryga halvåret sedan Skridskoförbundet bytte namn till 
Svenska Skridsko-, Kälk- och Rullidrottsförbundet. Det har varit ett hektiskt men roligt år fyllt av arbete lite utöver det vanliga. Det är mycket som ska sättas på plats i en "ny" organisation och Anne kommer i första hand att bidra i frågor kopplade till elitverksamhet och elitorganisation.

Hon kommer tillsammans med elit- och utvecklingskommittén bl.a arbeta med uppdatering och utveckling av vår långsiktiga utvecklingsplan. Hon kommer i ett utökat uppdrag att arbeta tillsammans med oss under tiden januari-juni 2022.  

Anne berättar om sig själv:   
Under 24 år jobbade jag som elittränare i simning på landslagsnivå. Under dessa år hade jag aktiva som representerade 4 olika nationer på 5 olika Olympiska Spel och 2 Paralympiska spel. Själv har jag varit tränare på flera VM, EM och OS, mitt senaste OS uppdrag var i samband med OS i London 2012. Efter dessa spel valde jag sedan att avsluta min simtränarkarriär för att istället jobba med ledarskap och organisationsstrategier inom olika idrotter, både i föreningar och specialidrottsförbund samt som mentor för landslagsledare.

SweSports blir en ny utmaning för mig med nya idrotter och just nyfikenhet och utmaningar är starka drivkrafter för mig. Jag vill fortsatt lära mig nytt och utvecklas!

Vi ses och/eller hörs i verksamheten!