Hem / Arbete pågår med hemsida och sociala medier

Arbete pågår med hemsida och sociala medier

Som kanske någon har märkt så pågår just nu ett arbete med SweSports digitala närvaro. Här kommer en uppdatering om vad som är på gång.

Hemsidan

Det pågår ett febrilt arbete med att jobba fram SweSports nya hemsida. På grund av detta kanske några av er upplevt att det förekommer en del driftstörningar på hemsidan. Vi ber om ursäkt för det med ber om övereseende. 

Redan nu kan ni som vill besöka hemsidan använda domänen www.swesports.org Den leder er just nu till skridskoförbundets hemsida men kommer inom kort att leda er till SweSports nya hemsida. Även domänen skridsko.se kommer att leda er dit i framtiden. 

Lanseringen av den nya hemsidan kommer att ske under torsdagen den 17 juni från 14.00 och framåt. Då kommer det att vara ytterligare driftstörningar på sidan men vi lovar att jobba på så snabbt som möjligt! Hemsidan kommer inte att vara helt färdigställd och kommer att uppdateras kontinuerligt. 

Vi hoppas att ni kommer att gilla den nya hemsidan och vårt nya utseende. Vi tror den kommer att bli en bra källa till lättillgänglig information och fungera som inspiration för alla som vill engagera sig i våra idrotter.  

Sociala medier 

För att kunna differentiera informationen så att den som följer oss får reda på det som den är mest intresserad av så har vi skapat olika kanaler i sociala medier. Självklart kan du följa alla för att inte missa något!  Nedan följer en lite kort beskrivning.

På Facebook och Instagram finns fyra olika konton du kan följa som är intresserad av verksamheten inom SweSports:

SweSports

SweSkating

SweSliding

SweRolling

Facebook

Instagram

Facebbok

Instagram

Facebbok

Instagram

Facebbok

Instagram

SweSports

swesports_org

SweSkating

Sweskating_org

SweSliding

swesliding

SweRolling

swerolling

Skridskoförbundets gamla konto i ny skepnad. Kontot för dig som är intresserad av det mesta som sker inom förbundet och alla våra 11 olika idrotter. Här kommer vi att presentera information om förbundets centrala aktiviteter och blandade inslag från alla idrotter.

 

Ett nytt konto som fokuserar på nyheter från vårt idrottsområde SweSkating. Så du som gillar Long Track Speedskating, Långfärdsskridsko och Short Track Speedskating ska se till att klicka följa här!

Före detta Svensk Kälksport byter namn till SweSliding och följer våra kälkidrotter Alpinrodel, Banrodel, Bob, Naturrodel, Skeleton och Sledcross. Följ om du vill ta del av vad som händer i våra föreningar, internationellt och på nationell nivå.

Nyskapat konto för att servera dig som inte kan få nog av Inline Speedskating och Roller Derby! Rulla in här och tryck på gilla för att få senaste nytt och interagera med likasinnade.

Tagga gärna i dina inlägg så att vi kan hjälpas åt att skapa intresse och kännedom om våra idrotter så att fler vill engagera sig!