Hem / Stärk klubbkänslan med kläder från Noname!

Stärk klubbkänslan med kläder från Noname!

Med ett brett utbud av produkter för träning, tävling och representation erbjuder Noname samtliga föreningar anslutna till SweSports möjligheten att ta fram specialdesignade klubbkläder.

Sedan början av 2022 är Noname SweSports officiella klädleverantör. Noname är ett genuint Skandinaviskt klädmärke etablerat 1999 som levererar kläder för träning och tävling med högsta kvalitet till föreningar, förbund och företag. Med känsla för färg, form och funktion skapas unika och ändamålsanpassade kollektioner enligt önskemål.

SweSports_NoName.jpg

Överdragskläder från Noname på Nils van der Poels coacher Johan Röjler och Joel Erikson.  

- Vi har en bred kollektion och är flexibla för att hitta bra speciallösningar på våra kunders önskemål. Vi kan leverera allt från specialdesignade klubbkollektioner till enstaka produkter från vårt stora standardsortiment för träning, tävling och representation, säger Pär Olofsson som är Sverigechef på Noname. 

Inför den stundande sommarsäsongen är det kanske flera föreningar som har behov av kläder för utomhusträning i form av inlinesåkning, löpning och cykling. Nya matchkläder och överdragskläder som passar Roller Derby går utmärkt att lösa. Eller varför inte redan nu göra klart med nya klubbkläder till kommande vintersäsong. Kika in på Nonames hemsida eller kontakta Noname direkt på:

E-post: This is a mailto link

Telefon: +46 70 20 23 739 eller +46 70 32 63 884

Niclas Bentzer_Noname.jpg

Niclas Bentzer under SM Veckan i Piteå 2022. Foto: Roger Strandberg

- Vi har under året använt Nonames kollektion till våra landslag, träningsgrupper och medarbetare. Vi är väldigt nöjda med produkternas funktion och utseende. Vi ser fram emot ett fortsatt långsiktigt samarbete med Noname, säger idrottskoordinator Niclas Bentzer.