Hem / Poelstjärnan rullar vidare på hjul

Poelstjärnan rullar vidare på hjul

Poelstjärnan har klivit av isen och rullar nu vidare med hjul. Läs mer om Poelstjärnan och vilka erbjudande din förening kan ta del av.

Under säsongen arrangerades Poelstjärnan på is bland våra föreningar. Poelstjärnan ska ses som ett tillfälle att skapa "ett enkelt men proffigt event". Vår förhoppning med Poelstjärnan är att våra föreningar ska ges möjlighet att skapa en aktivitet som både ska locka nya och redan befintliga medlemmar till en gemensam föreningsaktivitet. Som förening ska man också marknadsföra Poelstjärnan på sin hemsida, sociala medier eller i nyhetsbrev. Viktigt är att man försöker sprida budskapet om sin förening, sin verksamhet och att välkomna alla att komma och prova samt ta del av Poelstjärnan. Man kan också sätta upp posters eller infoblad på sin idrottsanläggning, sprida budskapet bland vänner eller kontakta sin närmsta Fritidsbank om aktiviteten.

Poelstjärnan ska erbjuda rörelse och glädje för barn, ungdomar och vuxna. Som förening ska man erbjuda en rörelsebana iform av olika hinder eller moment som bygger på att ta fart, stanna, svänga, rulla och ta sig förbi olika hinder. Är du osäker på vilka övningar du kan erbjuda så tipsar vi om vår Övningsbank eller läser mer i vår Folder. Om du vill läsa mer om Poelstjärnan är så rekommenderar vi att du läser mer HÄR

Som arrangör av Poelstjärnan väljer ni själva hur ni vill utforma banan, allt är beroende på underlag och urymme. Vill man även lägga till tävlingsmoment iform av olika distanser eller match så välkomnar vi det. Innan man bestämmer sig för att genomföra en tävling så ska detta informeras om till vår idrottskoordinator för SweRolling, Sofia Isaksen

Till våra föreningar som vill genomföra Poelstjärnan på hjul kommer nu ett erbjudande om olika paketlösningar samt där ni har möjlighet att tillhandahålla ett ekonomiskt stöd. Är man osäker på hur man ansöker om paketen så kan man även här kontakta Sofia Isaksen i frågan.

Guldpaketet

20st Poelstjärnanmedaljer

1st Materialpaketet som innefattar, konor, ringar, käppar och hinder

2st Poelstjärnan beachflaggor

30st Skridskomärken i valörerna Grön, Röd och Blå

Pris för paketet: 4700kr

Sökbara medel: 6500kr

Föreningsbidrag: 1800kr

Silverpaketet

20st Poelstjärnanmedaljer

2st Poelstjärnan beachflaggor

30st Skridskomärken i valörerna Grön, Röd och Blå

Pris: 3000kr

Sökbara medel: 4500kr

Föreningsbidrag: 1500kr

Bronspaketet

20st Poelstjärnanmedaljer

2st Poelstjärnan beachflaggor

Pris: 2500kr

Sökbara medel: 3500kr

Föreningsbidrag: 1000kr

poelstjärnan.samlad.png