Hoppa till sidans innehåll

Märken

Under säsongen 2018-2019 lanserar vi nya skridskomärken. Vi har tagit fram tusenfotingen GRÖN, RÖD och BLÅ. Där utövare oavsett skridskor på fötterna ska prova sina färdigheter och utvecklas som skridskoåkare. Dessa märken lanseras tillsammans med färdighetsmål för att erhålla märkena, instruktionsklipp hur ett godkänt genomförande av varje övning sker och varje märke kopplas samman det med Svenska Skridskoförbundet´s Långsiktiga Utvecklings Plan (LUP:en). Till varje märke finns det också en övningsbank som visar hur varje moment ska genomföras. 

Ett set med skridskomärken kostar 750 kronor och innehåller 10 gröna, 10 röda och 10 blå märken. Föreningen kan sedan sälja märkena vidare till skridskoskoledeltagare eller andra intresserade, rekommenderat utpris på märkena är 30 kronor.

Utrustningspaketet för teknikbanan beställs i webshopen och kostar 2830 kronor.

Vi kommer under året 2019 vända oss till andra aktörer som har en is eller rullanläggning där man kan både bedriva någon utav våra olika idrotter eller ges möjlighet att testa sina kunskaper och där köpa ett märke. Exempelvis receptioner som är anslutna till en is eller rullanläggning. Övriga som är intresserade av testa sina kunskaper, få veta vad som krävs för att erhålla ett märke och i slutändan köpa ett märke kan vända sig till Svenska Skridskoförbundet för mer information eller kontakta sin lokala förening som är ansluten till Svenska Skridskoförbundet. 

För att beställa märkena skickar du ett mail till Märkesbutiken och anger vilket/vilka märken, antal, leverans- och fakturaadress. 

Är du intresserad av att köpa våra gamla märken? Kolla in vår webbutik för mer information.   

   

Svenska Skridskoförbundet
Besöksadress
Idrottens Hus
Skansbrogatan 7
Stockholm
Växel: 08-699 60 00
E-post: This is a mailto link


langsiktigutvecklingsplan

 

 

Postadress:
Svenska Skridsko-, Kälk- och Rullidrottsförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996000
Fax: +4686996184
E-post: This is a mailto link

Se all info

   Klicka på respektive logga

SISU