Gå till innehåll
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet

Besvara undersökning om tillgång till anläggning och naturmiljöer

Som en del i arbetet att följa upp SweSports Strategi 2029 har en enkät skickats ut till samtliga medlemsföreningar gällande tillgång till anläggning och naturmiljö för verksamhet. Besvara den gärna!

Utan tillgång till andamålsanpassade anläggningar för idrott och tillgängliga naturmiljöer för friluftsliv sitter Sverige stilla. Tyvärr upplever vi att föreningar har svårt att bedriva idrotts- och friluftslivsverksamhet på grund av brist på tillgång till idrottsanläggningar och naturmiljöer. Därför är just anläggning utpekat som ett prioriterat område i SweSports Strategi 2029 med syfte att förbättra tillgången så att mer idrott och friluftsliv kan bedrivas.

Läs mer om SweSports Strategi 2029 här! Pdf, 3 MB, öppnas i nytt fönster.

För att kartlägga våra medlemsföreningars tillgång till anläggningar och naturmiljöer genomför nu SweSports en undersökning som riktar sig till samtliga medlemsföreningar. Syftet med undersökningen är också att kunna följa upp utvecklingen över tid. För att få en så bra och samlad bild som möjligt över nuläget önskar vi att er förening tar sig tid att besvara undersökning.

I dagsläget har 28 av 89 föreningar besvarat undersökningen men vi ser gärna att fler delar med sig av sin situation för att göra nulägesbilden så bra som möjligt.

Länk till undersökningen är skickad till föreningens officiella e-postadress angiven i IdrottOnline. Har din förening inte fått något mejl ber vi er i första hand kontrollera vilken e-post ni har registrerat i IdrottOnline. Om den inte överensstämmer med den som nu är er officiella kontaktväg så ber vi er att uppdatera samt återkoppla till förbundskansliet så att vi kan skicka ut länken på nytt till er nya adress.

Har du frågor om undersökningen är du välkommen att kontakta:

Bent Erik Brenden

E-post: bent-erik.brenden@swesports.org

Telefon: 08 699 61 88

Publicerad: 2022-09-19

Senast uppdaterad: 2022-11-25

Författare: Roger Strandberg