Gå till innehåll
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet

En hemsida i ett färdigt baspaket!

Då Idrottonlines hemsidor lägger ner efter årsskiftet så kan vi tipsa om Consid.

Consid erbjuder ett färdigt baspaket med de vanligaste mallarna och funktionerna för en enkel, bra och mobilanpassad hemsida. I paketet ingår cirka 90 moduler och funktioner som även går att utöka vid behov.

Allt detta i ett kraftfullt men samtidigt enkelt, prisbelönt redaktörsverktyg och i ett webbhotell med säkerhet i världsklass.

Paketet består av färdiga mallar som används för att skapa olika delar av din hemsida. I vårt paket finns de vanligaste mallarna för att du ska kunna bygga och växa med din hemsida som ni själva önskar. Hemsidan följer WCAG 2.1 AA i sitt grundutförande och är självklart anpassat för både mobilen och datorn. Mallar i paketet:

Startsida
Nyheter
Kalender
Informationssida

Med dessa mallar kan ni sedan skapa vilken struktur och hur många sidor och arbetsrum/undersiter (tex. för ett lag eller en stor tävling etc) som ni är i behov utav. Exempelvis information om tävlingar, resultat, kontaktinformation, bildgalleri, föreningsinformation, nyhetsbrev, dokumentarkiv och allt ni önskar.

Intresserad?
Kontakta:
Louise Ohlin
KeyAccountManager Consid
Louise.ohlin@consid.se
idrott@consid.se

Läs mer om helhetslösningen till föreningar av Consid Pdf, 1.2 MB, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2022-12-12

Senast uppdaterad: 2022-12-12

Författare: Mattias Hadders