Gå till innehåll
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet

Nils van der Poel vinner samtliga kategorier på Idrottsgalan

Vilken fantastisk kväll det blev på Idrottsgalan. Nils van der Poel och Johan Röjler vinner samtliga kategorier som de var nominerade i.

Kvällen startade med att Johan Röjler blev prisad som Årets ledare. Johan stod i hård konkurrens mot många andra framgångsrika ledare och tränare. Johan säger själv att han blev lite chockad och förstod att det skulle bli tufft att vinna när han såg övriga nominerade.

Därefter tog Nils van der Poel över showen och vann Årets manliga idrottare, Årets prestation och Jerringpriset. Likaså fick Nils sin bragdmedalj runt halsen. Kort och gott Idrottsgalans kung. Förutom alla fina priser så höll Nils många fina tal som berörde många.

Hela SweSports med dess idrottare, föreningar, personal och styrelse tackar återigen för en magnifik galakväll och för ett lika fantastiskt idrottsår 2022. Nu blickar vi fram mot att göra våra idrottare, föreningar och verksamheten ännu bättre.

Johan Röjler vinner priset för Årets ledare

Publicerad: 2023-01-17

Senast uppdaterad: 2023-01-17

Författare: Mattias Hadders