Gå till innehåll
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet

Kombinera studier med din elitsatsning

Att kombinera studier med elitsatsning på sin idrott ger möjligheter, men ställer också krav på stöd och support till den aktiva. RF's och Svenska Spels elitidrottsstipendium är ett sätt att kunna söka stöd för dig som vill kombinera dina studier med en elitsatsning på din idrott.

I den bifogade länken hittar du mer information om stödet, ansökningsförfarande och ansökningsperioden. Ansökan är nu öppen och du kan ansöka fram tills den 2 maj. Efter att du har skickat in din ansökan så kommer en nomineringsprocess inom respektive specialidrottsförbund baserat på de som har ansökt. Sedan görs en bedömning av RF och Svenska Spel.

Du som vill kombinera studier och elitsatsning se till att skicka in din ansökan se all information i den bifogade länken Länk till annan webbplats.

Har du frågor eller funderingar så är det bara att höra av sig till Idrottskoordinator Bent Erik Brenden som ansvarar för detta inom SweSports.

Publicerad: 2023-02-23

Senast uppdaterad: 2023-02-23

Författare: Bent-Erik Brenden