Gå till innehåll
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet

 

Niclas Bentzer går vidare till nya utmaningar

Idrottskoordinator Niclas Bentzer har på egen begäran valt att avsluta sin tjänst på SweSports. Hans sista arbetsdag är den 14 maj 2023.

Niclas Bentzer började sin anställning på SweSports den 1 januari 2021 som ett led i samgåendet mellan dåvarande Svenska Skridskoförbundet och Svenska Kälksportförbundet, där han tidigare jobbat som Generalsekreterare sedan 2017.

- Det har varit en häftig resa under dessa sju år. Jag vill rikta ett stort tack till alla härliga människor jag fått möjligheten att jobba tillsammans med och lära av, ideella krafter, förtroendevalda och kollegor. När man tillåter sig att titta i backspegeln inser man att det faktiskt hänt en hel del och mest stolt är jag över utvecklingen av den nationella tävlingen med kälksport på snö och samgåendet mellan Kälksportförbundet och Skridskoförbundet som resulterade i SweSports. Önskar alla ett stort lycka till i det framtida arbetet och att alla får uppleva en massa härlig idrott på skenor, hjul och medar, säger Niclas Bentzer. 

Niclas, som just nu är föräldraledig är åter i tjänst den 11 april och kommer att finnas kvar på SweSports fram till 14 maj då han gör sin sista arbetsdag. Med anledning av detta har GS tillsammans med förbundsstyrelsen startat en översyn av tjänster och arbetsfördelning på kansliet. Mer information i ärendet kommer längre fram.

Vi tackar Niclas för den här tiden och önskar honom stort lycka till med framtida utmaningar.

Publicerad: 2023-03-30

Senast uppdaterad: 2023-03-30

Författare: Niclas Bentzer