Gå till innehåll
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet

Dags att se över eller förnya er garderob?

Vår samarbetspartner NoName levererar kläder och andra tillbehör som din klubb behöver.

Noname är ett skandinaviskt företag, grundat 1999, som gör tävlings- och träningskläder i kundens egna unika design. NoName har kläder för ungdom, motionär och elit. NoName är även förbundets officiella leverantör av tränings och representationskläder.

NoName erbjuder nu samtliga av våra föreningar en unik clubshop där ni kan vara med och ta fram just er egna design, vilka plagg ni önskar eller annan merch för att branda just er förening Förutom träningskläder som kan användas året runt så erbjuder man även vattenflaskor, väskor, beachflaggor, huvor till hjälmar, kepsar och mycket annat.

Vill din förening skapa sin egna clubshop? Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Klicka

Kika på sortimentet? Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Klicka

Officiell hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2023-04-19

Senast uppdaterad: 2023-04-19

Författare: Mattias Hadders