Gå till innehåll
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet

Idrottsambassadörer sökes!

Vill du vara med och bidra till ökad rörelse och aktivitet hos barn och ungdomar i och efter skolan samt till ökad kännedomen om SweSports idrotter? SweSports söker nu ambassadörer inom alla våra idrotter som vill vara med och hjälpa till i vårt skolsamverkansprojekt.

SweSports söker ambassadörer för alla våra idrotter till projektet Skolsamverkan. Genom projektet vill inspirera barn och unga till rörelse på ett lustfyllt och enkelt sätt, utifrån deras egna idéer och villkor. Vi vill tillgängliggöra våra idrotter och ge fler kännedom om våra idrotter. Genom våra ambassadörer låter vi barn och unga få prova våra idrotter och på så vis bidrar vi till rörelse och glädje på raster, idrottsdagar, lektioner och fritids.

Vi söker ambassadörer runt om i Sverige som vill vara med och hjälpa till att öka rörelseaktiviteten hos barn och ungdomar i och efter skolan.

Att vara ambassadör innebär att du representerar SweSports och din idrott. Du bör vara tillgänglig för att besöka skolor på dagtid och även inspirationsträffar för pedagoger.

Vi vill att du har erfarenhet av din idrott och/eller att du varit eller är tränare/ledare. Ett arvode utbetalas efter genomförd träff. Att vara ambassadör är inget heltidsarbete utan det är endast när skolor hör av sig och vill ha besök och antalet uppdrag varierar beroende på efterfrågan.

Som ambassadör får du en utbildning om förbundet och profilkläder att använda vid besök på skolor och andra aktiviteter kopplade till uppdraget som ambassadör.

Vi ser helst att du är 16 år eller äldre och du behöver ha erfarenhet som aktiv eller ledare för din idrott!

Skicka ett mail till info@swesports.org och ange namn, adress, ålder, vilken idrott du har erfarenhet från och vilken roll din erfarenhet gäller senast den 23 augusti.

 

Publicerad: 2024-07-09

Senast uppdaterad: 2024-07-09

Författare: Sofia Isaksen