Hem / Elit och utveckling / Covid-19 - kopplat till Elit och tävling

Covid-19 - kopplat till Elit och tävling

Förbundet bevakar löpande den information som kommer från regering, folkhälsomyndigheten och andra myndigheter. Vi vidtar de åtgärder som krävs för att värna våra medlemmars hälsa och bidra till att minska smittspridningen. Coronakrisen påverkar vår verksamhet mycket men tillsammans gör vi allt vi kan för att hålla nere smittotalen.Mer om detta och om regionala restriktioner  Hittar ni här   

Förbundet följer folkhälsomyndighetens riktlinjer och vi uppmanar våra föreningar och tävlingsarrangörer att att följa läget inom sin region och anpassa verksamheten därefter.

Elit- och utvecklingskommitténs beslut avseende tävling och förbundsverksamhet (201105)

Förbundets riktlinjer för tävling och träning (200924)

201030 - Elit och utvecklingskommittén 
Med anledning av utökade restriktioner och den ökning man ser av coronasmittan så har elit och utvecklingskommittén under dagen tagit följande beslut kopplat till elitverksamhet och våra pågående projekt.

Vi skjuter på beslut och bokning avseende planerade läger i Inzell. Förbundet följer utveckling i Sverige och i Tyskland under kommande veckan och återkommer sedan med mer information.
 

  • 201929 FHMs utökade restriktioner kopplade till idrotten För frågor kontaktas: Bent-Erik Brenden 08-699 61 88 (kopplad till mobil)
alt This is a mailto link