Gå till innehåll
SWESKATING
SWESKATING

SweSkating: Joel Eriksson till Luleå on ice

Just nu pågår Luleå on ice. Ett event som riktar sig till stora som små, både på och utanför isen. Joel Eriksson kommer att finnas på plats för att både jobba och knyta kontakter.

Luleå on ice är ett event som riktar sig till stora som små. Under eventet kommer man köra Schaatsen Grand Prix. Tävlingen består av flera lopp som spänner över mellan 30 och 200 kilometer.

De yngsta ges möjlighet att vara med på Vilda Kidz. Vilda Kidz arrangerar en vild skattjakt på isen med fina priser för alla barn. Isprinsessan Vilda, hennes varg Hjalmar och pingvinen Bob behöver hjälp att lösa ismysteriet och rädda isfestivalen. 

Man kommer även köra Sea Ice Classic där man kan deltaga på följande lopp: 10, 30, 60, 100 och 200 kilometer. Det 200 kilometer långa loppet motsvarar legendariska Elfstedentocht i Nederländerna. Tourskridskotävlingen Sea Ice Classic går av stapeln på isbanan i Luleå.

Joel Eriksson har blivit utsedd av arrangören att jobba som speaker under eventet. Samtidigt har Joel fått ett uppdrag av förbundet att knyta kontakter och diskutera möjligheterna hur SweSports kan bli en del av eventet i framtiden. Vi önskar lycka till samt hoppas på bra dialoger.

Läs hela programmet för Luleå on ice Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Foton:
Visit Luleå/Luleå on Ice
Bildbyrån

Publicerad: 2023-02-21

Senast uppdaterad: 2023-02-21

Författare: Mattias Hadders