Gå till innehåll
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet

SweSports Summer Camp 2023

Mellan onsdag till söndag den 28/6 - 2/7 arrangerar vi SweSports Summer camp. Platsen blir återigen Falun och Lugnet.

Kommande sommar hoppas vi på ännu fler deltagare och från fler av våra idrotter.

Upplägget i år är lite annorlunda då vi ska satsa på att erbjuda fler gemensamma pass med ett speciella teman. Självklart kommer det finnas utrymme för grenspecifik träning.

Utöver träning så ska vi satsa på fler gemensamma aktiviteter och likaså utbildning. Utbildningarna riktas till idrottsutövaren men också till föräldrar, tränare och ledare.

Lugnet har nästan allt som man kan tänka sig när det kommer till träningsutrymme. Skidstadion erbjuder både platta områden till kuperad terräng. Förra året hade vi ett samarbete med ett gym på andra sidan Falun. De hade väldigt fina förutsättningar för att träna styrketräning. Likaså finns det förhoppningsvis is i en utav ishallarna.

Vi hoppas vi tillsammans kan skapa ett gemensamt läger för alla våra idrotter och lära känna varandra lite mer. Vi tror det är viktigt för förbundet och utövare att få träffas och både träna och umgås.

På den officiella campsidan finns ett preliminärt program för dagar. Kika in på Dala Active Skaters Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hemsida för mer infomration

Publicerad: 2023-03-09

Senast uppdaterad: 2023-03-09

Författare: Mattias Hadders