Gå till innehåll
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet

Kom ihåg att rapportera LOK-stöd

Det statliga LOK-stödet ska rapporteras senast den 25 februari!

LOK-stöd kan sökas av varje idrottsförening som är ansluten till något av de specialidrottsförbund som tillhör RF och som bedriver verksamhet för deltagare i åldern 7–25 år. LOK-stödet finns för att stödja föreningsdriven barn- och ungdomsidrott.

Förkortningen LOK står för statligt lokalt aktivitetsstöd, och avser att stödja idrottslig föreningsverksamhet för barn och ungdomar mellan 7 och 25 år (för deltagare med funktionsnedsättning finns ingen övre åldersgräns).

Läs mer på rf.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2024-02-14

Senast uppdaterad: 2024-02-14

Författare: Sofia Isaksen