Gå till innehåll
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet

Föreningsresan fortsätter i södra Sverige

SweSports "Föreningsresan på en plats nära dig" kommer under mars månad till södra distriktet och alla tillhörande föreningar bjuds in till en träff i Malmö 20 mars tillsammans med RF-SISU Skåne.

Under de senaste åren har SweSports genomgått en stor utveckling som bland annat inneburit att vi idag består av elva idrotter under våra tre områden SweSkating, SweSliding och SweRolling. Utvecklingen fortsätter nu med ett omtag kring vårt långsiktiga strategiarbete mot 2029. Vi kallar arbetet “SweSports in i framtiden” som ska leda oss mot visionen “Idrott och friluftsliv för dig hela livet”.

För att nå våra målsättningar är det en förutsättning för oss att arbetet sker i nära samarbete och dialog med våra medlemsföreningar. Syftet med projektet ”Föreningsresan på en plats nära dig” är att vi får möjlighet att informera mer ingående om SweSports strategiarbete och målsättningar, och att ni ger oss värdefull input kring ert behov av stöd och hjälp – allt för att vi ska kunna göra denna spännande utvecklingsresa tillsammans!

Era föreningar har fått en inbjudan till träffen på mejl.

Vi ses i Malmö 20 mars!

Publicerad: 2024-02-28

Senast uppdaterad: 2024-03-01

Författare: Bent-Erik Brenden