Gå till innehåll
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet

Utbildning: Registrera dig på vår utbildningsplattform

Vår utbildningsportal swesportsutbildning.org är våran plattform där vi samlar våra utbildningar. Skapa ett konto genom att fylla i ditt personnummer.

Sweportsutbildning.org Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är under uppbygnad men redan nu kan du gå in och ta del av av olika utbildningar samt anmäla dig till den kommande föreningsträffen som kommer behandla SweSports Utvecklingsmodell Öppnas i nytt fönster..

Om det är första gången som du loggar in i portalen så behöver du fylla i ditt personnummer samt klicka på "Glömt lösenord/Ny användare". Du kommer då få upp en dialogrutan som berättar vart ditt provisoriska lösenord kommer att skickas till. Det ska vara samma mailadress som du har registrerat i Idrottonline. Det provisoriska lösenordet kommer att skickas ifrån admin@swesportsutbildning.org och här kan du behöva leta i din skräpkorg för att se om mailet med lösenord har kommit fram.

Utbildningsplattformen hämtar per automatik kontaktuppgifter från Idrottonline. Är du osäker på om du har rätt kontaktuppgifter i Idrottonline ska du kontakta ansvarig i din förening, och som har en tilldelad roll att justera i Idrottonline.

Personer med rollen Klubb- eller huvudadministratör i IdrottOnline kan skapa integrationen med Utbildningsportal Skridsko. Detta gör du i några enkla steg. Läs manualen för hur du går tillväga. Manual aktivering integration IOL-IUP Pdf, 457.4 kB, öppnas i nytt fönster..

Vid övriga frågor om swesportsutbildning.org kan du kontakta Mattias Hadders

Publicerad: 2022-12-21

Senast uppdaterad: 2023-02-01

Författare: Mattias Hadders