Gå till innehåll
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet

Valberedningen informerar

Söndagen 21 april 2024 genomförs SweSports förbundsmöte. Valberedningen har i enlighet med förbundets stadgar tillfrågat förbundets förtroendevalda om intresse finns för omval.

Kandidatnominering

Valberedningen önskar att samtliga medlemsföreningar diskuterar valet vid kommande förbundsmöte och nominerar kandidater som finns tillgängliga till de olika funktionerna. Läs valberedningens brev till medlemsföreningar i sin helhet här Länk till annan webbplats. för att se vilka nuvarande förtroendevalda som kandiderar för omval.

Nominering av kandidater ska vara valberedningen tillhanda senast 10 mars 2024. Föreningar kan både nominera kandidater för omval och för nyval. Nomineringar ska skickas till: info@swesports.org att. valberedningen. Frågor besvaras av Karl Skoog: kalle.skoog@gmail.com

För all information om Förbundsmötet 2024 klicka här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2024-02-13

Senast uppdaterad: 2024-04-25

Författare: Olle Söderberg