Gå till innehåll
SWESKATING
SWESKATING

Var med och skapa skridskoglädje – World Ice Skating Day

För andra året i rad arrangerar ISU World Ice Skating Day – en möjlighet för föreningar och förbund världen över att marknadsföra skridskoåkning i alla dess former. Dagen arrangeras den 3 december 2023 och det uppmuntras till att skapa olika event, arrangemang eller aktiviteter för att promota skridskoåkningen.

World Ice Skating Day

Det vore roligt om er förening ville vara med och uppmärksamma denna dag på något sätt. Det är upp till var och en hur och på vilket sätt man vill uppmärksamma detta. Alla initiativ räknas och har man bra idéer eller tankar och frågor kring vad man skulle vilja göra så är det bara att höra av er till utvecklingsansvarige Bent Erik "Bento" Brenden för att diskutera olika idéer och aktiviteter.

Man kan även vara med i en "tävling" som ISU har kopplat till Best ISU World Ice Skating Day-initiativ där man kan rapportera sin aktivitet/aktiviteter. Det viktiga är att vi tillsammans gör det vi kan för att uppmärksamma, marknadsföra och visa upp skridskoåkning för alla åldrar i olika former.

Mer information om detta kommer att komma under perioden fram mot arrangemanget som genomförs den 3 december.

Information om World Ice Skating Day kan man hitta på följande länk. Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-10-27

Senast uppdaterad: 2023-10-27

Författare: Bent-Erik Brenden