Gå till innehåll
SWESKATING
SWESKATING

SweSkating: Utvecklingsläger och ungdomslandskamp i Heerenveen – intresseanmälan

Under perioden 12–17 december kommer det återigen att arrangeras ett spännande och lärorikt utvecklingsläger vid ISU:s center of Excellence i nederländska Heerenveen. Det är även en avslutande ungdomslandskamp under lördagen 16 december.

Det blir några dagar med träning, utveckling, workshoppar och föreläsningar för både aktiva och ledare innan lägret avslutas med en endagstävling. Fokus ligger på att utveckla de aktiva och ledare kring deras kunskaper och färdigheter och sker i samverkan med andra nationer.

Inför uttagningen så vill vi i år att aktiva och deras föreningar fyller i och skickar in en intresseanmälan där vi får en liten bakgrund kring de aktiva och deras träningssituation. Vi vill att ni fyller i dokumentet som ni hittar här Pdf, 118.2 kB. och skickar tillbaks detta från respektive förening senast 24 november.

Lägret och tävlingen genomförs med en egenavgift som i år är satt till 5 000 SEK och täcker resa från flygplats på hemmaplan till Amsterdam och resor till Heerenveen samt hem till flygplats på hemmaplan. Det täcker även boende och mat samt träningsavgifter under perioden i Heerenveen.

Vi ser fram emot att höra från er!

Publicerad: 2023-11-16

Senast uppdaterad: 2023-11-16

Författare: Bent-Erik Brenden