Gå till innehåll
SWESLIDING
SWESLIDING

Nyheter SweSliding

 • Alpinrodel: SM i alpinrodel körs tillsammans med SM-veckan Luleå/Boden 2024

  Knappt har snöröken lagt sig i Kanisbacken förrän vi presenterar nästa SM-nyhet. SM i alpinrodel kommer att arrangeras i samband med SM-veckan i Luleå/Boden 2024.
 • Alpinrodel: SM i alpinrodel i Älvsbyn

  Lördagens Alpinrodel Cup fick väl se något som en generalrepetition i den för alpinrodelåkarna nya arenan Kanisbacken. Men precis som lördagens bana blev det rejält utmanande för åkarna. Och så ska det ju ändå vara när det är ett Svenskt mästerskap
 • Alpinrodel: Alpinrodel Cup del 6 Älvsbyn

  Den sjätte deltävlingen i Alpinrodel Cup kördes även som Norrlandsmästerskap. Platsen var Kanisbacken i Älvsbyn, en helt ny arena för alpinrodelsporten, lördag 18 mars
 • Alpinrodel: Dags för SM i alpinrodel 18-19 mars

  Helgen 18-19 mars är det dags att göra upp om de attraktiva SM-tecknen i alpinrodel. Dessutom körs de två sista (och därmed finalen) i Alpinrodel Cup. Trodde du att det inte kunde bli större än så? Det kan det för under lördagen körs dessutom Norrlandsmästerskapen.
 • Sledcross: Säsongsavslutning för Snowracer Cup

  Vedbobacken och Västerås bjöd på strålande vårvinterväder när Snowracer Cup säsongen 2023 avslutades.
 • Banrodel, Skeleton: SM och Nordic Cup i Lillehammer

  Söndag 12 mars körs inte mindre än tre stora mästerskap i Lillehammer. Först och främst Nordic Cup där över 40 kälkåkare från Sverige, Norge, Finland och Danmark (plus åkare från andra länder) tävlar i banrodel, bob och skeleton. Dessutom körs SM i banrodel och SM i skeleton.
 • Sledcross: Snowracer Cup Solberg

  Snowracer Cup-cirkusen snurrar vidare och 4 mars landade vi i Solberg och vackra Solbergsbacken. Trots senaste tidens töväder bjöd backen på härligt vinterunderlag.

Publicerad: 2022-07-01

Senast uppdaterad: 2022-12-13

Författare: Dejan Nedanovski

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration