Gå till innehåll
SWESLIDING
SWESLIDING

Sledcross: Säsongspremiär för Snowracer Cup i Skellefteå

Den 7 januari är det dags för säsongens första sledcrosstävling när Snowracer Cup drar igång i Skellefteå.

Äntligen är det dags att dra igång vinterns stora kälksportfest, Snowracer Cup! I sledcross åker deltagarna på kälkarna av modell Snowracer och reglerna är enkla. Först ner vinner! Alla som vill kan vara med och några förkunskaper behövs inte. Snowracers finns att låna på plats för den som inte har en egen att tillgå.

Årets upplaga av Snowracer Cup består av sex deltävlignar från Västerås i söder till Gälivare i norr! Så förhoppningsvis kan du vara med på en tävling i närheten av där du bor. Men vi varnar redan nu för att sledcross är beroendeframkallande och det kan sluta med att hela familjen kuskar Sverige runt för att åka snowracer hela vintern.

Koordinator för Snowracer Cup säsongen 2023 är Rebecca Näslund som varit med och arrangerat Snowracer Cup-tävlingar i Persåsbacken sedan starten 2018. Det betyder att Rebecca kommer att vara den som kommer att hålla kontakten med alla arrangörer, sköta det administrativa arbetet och vara på plats ute på tävlingar.

Rebecca nås på:

E-post: info@snowracercup.se

Telefon: 073 81 95 972

All information om tävlingar, program, regler och länkar till anmälan finns på www.snowracercup.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Snowracer Cup 2023

7 januari Skellefteå

18 februari Gällö

25 februari Persåsen

4 Mars Solberg

11 mars Västerås

25 mars Gällivare

Läs mer om Sledcross

Publicerad: 2023-01-05

Senast uppdaterad: 2023-01-08

Författare: Niclas Bentzer