Gå till innehåll
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet

Tävling, träning & friluftsliv

SweSports brinner för att skapa en attraktiv idrottsmiljö där alla, oavsett ålder, kön, funktionsvariation eller ambitionsnivå, kan hitta glädje och gemenskap. Vi vill möjliggöra utvecklande och inkluderande träning och tävling och erjuda en aktiv och meningsfull fritid för alla hela livet.

Målet är att skapa en inkluderande miljö där alla kan känna sig välkomna och delaktiga, oavsett sina förutsättningar. Vi fokuserar på att skapa en positiv tränings- och tävlingsmiljö där alla deltagare kan känna sig trygga och inspirerade. Tävling ska vara en rolig och lärorik upplevelse som sporrar till utveckling och gemenskap. Vi uppmuntrar också till friluftsliv och naturupplevelser i alla former. Det ska vara enkelt för alla att ta sig ut i naturen och ta del av dess många positiva effekter på både kropp och själ.

Genom att fokusera på tävling, träning & friluftsliv vill SweSports skapa en idrottsrörelse som är attraktiv, utvecklande och professionell. Vi vill att alla ska känna sig välkomna och inkluderade, och att idrottsrörelsen ska präglas av goda värderingar och en strävan efter ständig förbättring.

Publicerad: 2024-04-19

Senast uppdaterad: 2024-04-25

Författare: Olle Söderberg