Gå till innehåll
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet

Utbildning

utbildning

Utbildning är viktigt för utveckling av hela verksamheten. Våra utbildningar riktas till dig som är aktiv idrottsutövare, tränare, ledare, idrottsförälder, förtroendevald eller har en annan viktig funktion inom din idrott. Syftet med plattformen är att både höja och bredda kunskapen i föreningslivet. Har du frågor gällande plattformen kan du alltid skicka oss ett mail.

Sweportsutbildning.org Länk till annan webbplats. är under uppbygnad men redan nu kan du gå in och ta del av av olika utbildningar samt anmäla dig till den kommande föreningsträffen som kommer behandla SweSports Utvecklingsmodell. Länk till annan webbplats.

Om det är första gången som du loggar in i portalen så behöver du fylla i ditt personnummer samt klicka på "Glömt lösenord/Ny användare". Du kommer då få upp en dialogrutan som berättar vart ditt provisoriska lösenord kommer att skickas till. Det ska vara samma mailadress som du har registrerat i Idrottonline. Det provisoriska lösenordet kommer att skickas ifrån admin@swesportsutbildning.org och här kan du behöva leta i din skräpkorg för att se om mailet med lösenord har kommit fram.

Utbildningsplattformen hämtar per automatik kontaktuppgifter från Idrottonline. Är du osäker på om du har rätt kontaktuppgifter i Idrottonline ska du kontakta ansvarig i din förening, och som har en tilldelad roll att justera i Idrottonline.

Personer med rollen Klubb- eller huvudadministratör i IdrottOnline kan skapa integrationen med Utbildningsportal Skridsko. Detta gör du i några enkla steg. Läs manualen för hur du går tillväga. Manual aktivering integration IOL-IUP.pdf Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2024-04-10

Senast uppdaterad: 2024-04-25

Författare: Olle Söderberg