Gå till innehåll
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet

Vision

Idrott och friluftsliv för dig hela livet

Föreställ dig en värld där glädjen och gemenskapen i idrott och friluftsliv är tillgänglig för alla, oavsett ålder, bakgrund eller förmåga. En värld där alla kan hitta sin egen rörelseglädje och uppleva idrottens kraft.

Det är den visionen som driver SweSports. Vi tror på att idrott och friluftsliv har en unik förmåga att berika våra liv och skapa ett mer hållbart samhälle.

För dig, för oss, för alla

Vår vision är inte bara en dröm om framtiden, den är en verklighet som vi skapar tillsammans. Genom att stötta och utveckla våra föreningar, inspirera till rörelseglädje och erbjuda inkluderande aktiviteter, gör vi idrott och friluftsliv tillgängligt för alla.

En aktiv livsstil för alla åldrar

Från barnsben till ålderdomens höst, idrott och friluftsliv erbjuder något för alla. Oavsett om du vill tävla på elitnivå, motionera med vänner eller bara njuta av en stund i friska luften, finns det en aktivitet som passar dig.

Hälsa och välmående

Idrott och friluftsliv är inte bara roligt, det är också bra för både kropp och själ. Regelbunden fysisk aktivitet stärker immunförsvaret, minskar stressen och ökar välbefinnandet.

Gemenskap och samhörighet

Genom idrott och friluftsliv kan vi skapa starka band med andra människor. Vi lär oss samarbeta, respektera varandra och fira våra framgångar tillsammans.

Ett hållbart samhälle

Idrott och friluftsliv bidrar till ett mer hållbart samhälle genom att främja goda levnadsvanor, öka den sociala sammanhållningen och skapa en starkare koppling till naturen.

Tillsammans skapar vi en aktiv framtid

SweSports bjuder in dig att vara med på resan mot en mer aktiv och inkluderande framtid. Bli medlem i en förening, prova en ny aktivitet eller anmäl dig till ett evenemang. Tillsammans kan vi göra Sverige mer aktivt!

Publicerad: 2024-04-19

Senast uppdaterad: 2024-04-11

Författare: Olle Söderberg