Gå till innehåll
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet
Svenska Skridsko- kälk- och rullidrottsförbundet

Förbättring av hemsidan

Detta projekt har som mål att omforma och förbättra användarupplevelsen på Idrottsförbundets webbplats. Genom att modernisera plattformen och anpassa den efter användarnas behov kommer vi att öka tillgängligheten för personal, medlemmar, idrottare, tränare och allmänheten.

Syfte: Projektet syftar till att göra det lättare för besökare att hitta relevant information på Idrottsförbundets webbplats genom att säkerställa att all information är uppdaterad och korrekt.

Mål:

  • Strategihuset i fokus: Genom att prioritera och fokusera på förbundets strategihus kommer vi att säkerställa att webbplatsens innehåll och funktioner stöder förbundets övergripande mål och vision.

  • Lätt att hitta (se över sökvägar): Vi kommer att revidera och förbättra webbplatsens sökvägar för att göra det enklare för användare att hitta önskad information snabbt och effektivt.

  • Införande av AI-sökfunktion: Genom att integrera en AI-driven sökfunktion kommer vi att förbättra användarupplevelsen genom att erbjuda relevanta och snabba sökresultat.

  • Tydliga menyer: Vi kommer att organisera webbplatsens menyer på ett tydligt och strukturerat sätt för att presentera informationen på ett lättillgängligt och begripligt sätt för användarna.

  • Säkerställa korrekt information och undvika tomma sidor: Vi kommer att aktivt övervaka och uppdatera innehållet på webbplatsen för att säkerställa att all information är korrekt och att det inte finns några tomma eller oanvända sidor.

  • Kontinuerlig uppdatering: Genom att implementera en strategi för kontinuerlig uppdatering kommer vi att säkerställa att webbplatsen förblir aktuell och relevant över tid, med regelbundna uppdateringar av innehåll och funktioner.

Publicerad: 2024-04-19

Senast uppdaterad: 2024-04-15

Författare: Olle Söderberg